LED žárovka Ba15s 6V PULSAR plusová

LED žárovka Ba15s 6V PULSAR plusová


( 6V žárovky Žárovky pro PLUS na kostře )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek

MOMENTÁLNĚ NENÍ SKLADEM
a bohužel už nejspíš ani nebude.


Cena :
(v EUR : 12.4 €)
299


NOVINKA - Úsporná LED žárovka pro vozidla s napětím 6V a maximální svítivostí.

Konec kompromisům, konečně je tady opravdu PLNOHODNOTNÁ náhrada klasické žárovky s desetinovým odběrem proudu.

Originální konstrukce téměř dokonale kompenzuje zásadní nevýhodu stávajících LED žárovek - jejich úzkou směrovost a tím pádem i malou relativní svítivost.

Žárovky PULSAR jsou osazeny čtyřmi výkonnými LED čipy - tři z nich s výkonem celkem 1W svítí do stran a využívají tak odrazivosti vnitřních parabol svítilen, v nichž jsou namontovány a dopředu svítí jeden 3W čip, před nímž je rozptylná čočka. Celkem má tedy žárovka maximální příkon 4W (v běžném provozu s klasickou 6V dynamobateriovou elektroinstalací cca 3W) a přitom svítí zhruba stejně jako 21W klasická vláknová žárovka. Konečně tak můžete nahradit i blinkrové žárovky či brzdová světla - což byl doposud kvůli malé svítivosti LED žárovek problém, snižující bezpečnost provozu. Nyní vás už bude na silnici vidět dostatečně...

Oproti našemu doposud nejsilnějšímu typu LUXOR s 36ti konvenčními LED diodami je tato čtyřčipová žárovka PULSAR ještě více jak dvakrát silnější.

Vyzařuje teplé žlutobílé světlo, které oproti naprosté většině studených bílých a namodralých LED žárovek působí velmi přirozeně a na první pohled tak není poznat, že se třeba pod sklíčkem zadního světla ukrývá moderní LED žárovka.

POZOR ! Tyto žárovky jsou určeny VÝHRADNĚ pro vozidla s 6V elektroinstalací a uzemněným ZÁPORNÝM pólem. S opačným kostřením nebudou svítit a při pokusu o napájení 12V dojde k jejich rychlému zničení.


Žárovky s LED diodami jsou určeny pro historická vozidla jako náhrada původních světelných zdrojů - zejména v případech, kdy stávající elektrosoustava nezvládá celodenní svícení. U žárovek pro napětí 6V je nezbytně nutné zajistit, aby napájecí napětí v žádném případě nepřekročilo 7.5V, neboť by došlo k jejich rychlému zničení. Před montáží je třeba zkontrolovat činnost regulátoru nabíjení !


Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




SONICA S1 AM transmitter


Panelový přehrávač MP3 Bluetooth


Stalinovi maršálové soubor foto


Tabatěrka TATRA mapa








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty